Foto och Grafisk design

Platser jag vill fotografera på under våren och sommaren

Platser att fotografera på – några nya och en gammal favorit

Att jag älskar att fotografera har nog inte undgått någon. Min fotolust väcks framförallt under vår och sommar, mycket för att jag älskar att fotografera blommor. Det är då det händer! Ute i naturen alltså. Nu när ljuset dessutom har kommit tillbaka, börjar det klia i fingrarna. Jag vill ut och fotografera! 

Här är tre platser jag vill besöka under våren och sommaren. 

Palmhuset i Trädgårdsföreningen. Här har jag velat fotografera sen förra året, men det har inte blivit av. 

Jonsereds trädgårdar. Jag bodde i grannkommunen Lerum under många år, men det var först när jag flyttade till Alingsås kommun som jag fick kännedom om att det fanns ett grönområde i Jonsered, med fyra olika typer av trädgårdar, och en herrgård. Hit måste jag åka och fotografera när blommorna börjar slå ut.

Botaniska trädgården i Göteborg – en kär gammal favorit som jag alltid återkommer till. Det finns så många vackra platser i denna park. Här har jag gjort både bröllops-, gravid- och porträttfotograferingar. 

Sedan måste jag åka någonstans där körsbärsträden blommar vackert i vår också. Jag bara måste, det är så vackert. 

Kanske vill du följa med och modella för mig, eller fotografera tillsammans med mig? 

 

Några foton jag tagit som jag gillar

Här är några foton. Har visat alla tidigare, så inga nyheter. Merparten av dessa har jag tagit i Botaniska trädgården. Har du tips på andra fina ställen än de jag redan siktat in mig på, så är jag idel öra. 

 

Sara Glavin i Botaniska trädgården. Jag gillar det här fotot så mycket! 

 

En blomma i Lerum. 

 

Susana i Botaniska trädgården. 

 

Therese och Lex, även detta i Botaniska.

 

Vackra blommor som bodde i Botaniska trädgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *