Foto och Grafisk design Personlig utveckling

Vackra Palmhuset – du gjorde mig inte besviken!

Bröllopsfotografering i Palmhuset

Ibland går det fort för mig att förverkliga mina planer. I förrgår skrev jag att jag ville fotografera i Palmhuset i år. Igår blev det av! Och det var precis så magiskt som jag trodde. Dit återvänder jag för att fotografera igen, det vet jag. 

Igår var jag nämligen inne i Göteborg för att jobba som fotograf, bröllopsfotograf närmare bestämt. Otroligt vacker och solig dag, men blåsig! Vi hade bestämt att vi skulle fotografera porträttfotona inne i Trädgårdsföreningen, och jag var där innan själva ceremonin för att reka. Gick in i behagligt varma Palmhuset för att kolla läget. Så fint ställe. Så det slutade med att vi körde hela fotograferingen där inne, till min stora glädje tyckte även brudparet att vi skulle göra det. 

 

Palm i Palmhuset.

 

Gör det du vill – du kan!

Okej, det här kommer att låta klyschigt. Men inte desto mindre sant. Du kan göra det du vill! Jag trodde först aldrig att jag skulle våga fotografera ett bröllop. Eller egentligen någon planerad och  bokad fotografering. Men, så bestämde jag mig för att jag skulle våga. Jag har nu flera bröllopsfotograferingar bakom mig, och även en del gravidfotograferingar. Jag har egentligen aldrig tvekat över att gå utanför min bekvämlighetszon. Om jag känt av både fjärilar i magen och prestationsångest, det har inte alltid varit superlätt. Men jag bestämde mig för att bekämpa dessa känslor. Detta gäller inte bara mitt fotograferande. Om den inre rösten säger – jag klarar inte detta, motarbeta den. Börja affirmera. Och, som jag alltid sa när jag var teamledare – Du kan inte misslyckas förrän du slutat försöka. 

 

 

Liten oas.

 

Retrospel och vin

Den fina dagen igår tog inte slut när jag kom hem. Igår kväll fick vi besök av Olivers faddrar, makens syster med sambo. Supertrevligt! Jag fick låna tre böcker om neurovetenskap av min svägerska, vi tog oss också ett glas vin och tjötade om trädgårdar, karriär och annat kul. Vi avslutade med att spela massa retrospel på tv:n. Barnen gick in för det med liv och lust och spelade de också. Kan säga att min spelnörd till man var mäkta stolt över det! 

 

 

Denna orkidé fångade mitt öga. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *