Foto och Grafisk design

Photoshoot!

Åh, jag längtar lite efter nästa inplanerade Photoshoot. Har velat fota i Botaniska igen ända sedan i höstas förra året, och nu blir det snart av igen! Finns så många fina ställen där inne, och alla årstider har sin charm.

Fotona nedan är tagna i juli månad förra året, respektive i september förrförra. Det översta tog jag när jag var på Botaniska för att ta bröllopsbilder. Det undre är taget i Lerum.

 

IMG_8880_blommaIMG_4573_blomma

 

Detta foto på den mest fotogenique och charmiga lilla tjej är taget i oktober. Ja, jag gillar motljusfoton lite extra 🙂

 

IMG_9705

Lilla H, dotter till Fru Reinhold 🙂

Jag ska fota med Tess och Susana, och jag måste passa på att tipsa om Tess blogg! Tess, eller Therese som hon heter, driver en härlig blogg med massor av foton och glimtar ur vardagen. Hon brinner lite extra för inredning, fotografering och barnmode. Här hittar du bloggen! Missa inte den 🙂

tessolex

2 Comments

  1. Men Åh kul att fota ihop så, smart!
    Svar: Exakt så är det ju, hade en bloggerska som skrev till mig att även om hon får goodiebags så länkar hon ändå inte till företagen, då henne blogg är vinstdrivande, blabla ärligt talat så vad tror personen. Att hon får komma på event där de är goodiebags inblandat då? Samt att hon inte ville betala för middag eller ngt annat. Men massa gratis det skulle hon ha. Nä sådana personer är svartlistade *S* Trött man blir!

    1. Alltså, haha. Dags att komma ner på jorden lite? För denna bloggare alltså 😉 Kan tycka att om man driver en blogg som ett företag, så borde man även förstå det ur de sponsrande företagens vinkel. Inget är gratis 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge