Uncategorized

På Liseberg med bad hair day

Igår tog vi vårt pick och pack och drog till Liseberg. Eller något åt det hållet 😉 Redan när vi svängde av motorvägen insåg vi att det skulle vara mycket folk i parken, det var lite kö.

Jag hade en riktigt bad hair day som synes nedan 😉 Om någon undrar, så ja… Jag måste alltid tunna ut håret när jag är hos frisören, för jag har mycket!

 

wp-image-341392432jpg.jpg

Jag spexar…

Båda barnen var galet taggade, och jag och Isac inledde med att åka Slänggungan. Han tyckte den var hur kul som helst, jag blev varse om vilken fegis jag blivit på senare år. Och vad jag blir åksjuk lätt! Därefter åkte vi så mycket vi hann nere i barnområdet. Oliver fick prova på radiobilarna för första gången, det var lite svårt för honom 🙂 Men nästa år blir det lättare tror jag. Han hade kul i alla fall, och det är ju huvudsaken.

wp-image-826160894jpg.jpg

wp-image-790176618jpg.jpg

 

Vi spelade lite på några lotterier, och vann. Inte bra alls 😉 Det blev en påse Plopp och en stor ask Toblerone. En sån där stor på två kilo…

När klockan slog fyra lämnade jag familjen inne i parken för att möta upp min väninna I. Vi tog ett glas Prosecco på Incontro och snackade bort en stund. Mycket trevligt!

3 Comments

  1. Hehe sötisar där!
    Svar: Ja så himla mysigt på Borås finns så mycket ställen man kan slå sig ned också för medhavd lunch eller annat gott!
    Ja jösses alltså, jag blev änna lite chockad där måste jag säga *asg* Kanske behöver lite draghjälp för att komma ned på jorden lite. Det är ju sjölva grejen med goodiebags att företagen får sina länkar men det tycks ju inte människan begripa, inte så bright *S*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge