Trädgård

Påsklov

Påsklov på hemmaplan

Det blev en lite annorlunda påsklovsvecka. Vanligtvis när jag är ledig under loven, så brukar jag och barnen åka iväg på minst en utflykt. Förra året var vi till exempel på Universeum. Men i år har vi hållit oss på hemmaplan. Det har blivit en hel del Pokémonpromenader, glass i solen och utomhuslek. Mitt rastlösa jag har gått lös och drivit igenom små projekt både inne och ute.

Det är stökigt och oroligt just nu, både på grund av den härjande pandemin och annat hos oss just nu. Jag försöker hålla huvudet kallt, men kan ibland trilla dit i en känsla av att jag är arg på Coronaviruset. Helt meningslöst givetvis, men jag avskyr att känna mig så låst och oflexibel. Allt som är bra, roligt och som jag längtat efter ställs av naturliga skäl in på löpande band. Jag drömmer om ett vaccin mot viruset till alla de som är i en riskgrupp, och att kunna se ljuset i tunneln.

Jag samlar i alla fall kraft i solen, och försöker drömma lite om sommaren och vad vi ska göra. Killarna i familjen har fått för sig att vi ska ut och tälta! Jag har lovat att testa på det i alla fall. En natt kan nog bli mysigt. 

 

Jag har fått en jättesöt blus av barnens farmor. Vi har hittat flera nya Pokéstop i närheten, och vi har suttit ute i solen. Jag har dessutom städat, skrubbat och fixat både ute och inne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *