Trädgård

Premiärer i helgen

Nu börjar utomhusperioden

I helgen blev det både grillpremiär och premiär för utefika på altanen. Jag gjorde i ordning altanen igår, tvättade av både den och utemöblerna. I veckan skådade jag dessutom årets första vitsippor här i skogarna. Fint.

Förrförra veckan köpte jag ett gäng fröer att sätta i våra pallkragar. Nu har jag försökt hitta någon leverantör som jag kan beställa jord från för hemleverans. Men det visar sig vara helt omöjligt, såvida man inte vill ha en hel pall av en och samma jordsort. Jag hade hoppats att det i tider som dessa hade gått att lösa, men så är alltså inte fallet när jag googlar runt som en galning. Det får alltså bli en tur till något varuhus för detta inköp.

 

En nätt liten sippa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *