Foto och Grafisk design

I min trädgård

I min trädgård här händer det grejer!

Idag kom vi hem från slätten, där vi varit hos barnens mormor och morfar. Vi åkte nästan raka vägen till barnens farmor och farfar, för att fira påsk med dem och resten av familjen på makens sida. Jag ska berätta mer, men först vill jag visa lite av vad som finns i min trädgård.

Vi pratade om det hemma för några dagar sen, att om det kom lite regn nu, så skulle naturen blomma ut ännu mer. Visst var det så. Det kom regn, och sen syntes det mer löv och mer blommor i mina rabatter. Det ska bli kul att se vad som blir något av efter alla frön vi satte förra helgen. Jag förodlade ett gäng också, som ska sättas ut imorgon. Jag blir glad om så bara några av alla dessa fröer blir till något. Älskar mina blommor, även om det är en massa jobb med dem.

Glädjefnatt

Fick mig ett litet glädjefnatt här förut också. Mina tulpaner, som rådjuren var och åt på, har tagit sig! Om, och nu blir jag nervös i magen, de får chansen att slå ut, så ska jag njuta av dem till max! Är lite nervös att vi ska få påhälsning bara. Mannen tror inte det, han är övertygad om att rådjuren nu har så mycket mer att äta av i skog och mark. Han tror dessutom att blodmjölet jag lagt ut fungerar avskräckande. Åh, jag hoppas han har rätt! 

 

När knoppar brister…

Pärlhyacinter

Hej lilla vän, hoppas på att få se dig slå ut under nästa vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *