Uncategorized

På schemat idag

  • Tillverka Power Point-presentation angående mitt examensarbete
  • Åka till praktiken för att delta i ett kampanjmöte
  • Åka vidare till Anna för att dricka kaffe
  • Börja äta mina alger
  • Söka ännu fler jobb

Drömde skummaste drömmen inatt…. Jag skulle gifta mig, och samma dag ringer en av killarna från jobbet jag sökte nyligen. Han började babbla om allt och inget, och jag försöker luska fram ifall jag fått jobbet eller ej, varpå han till slut säger att han gärna ser mig på platsen, men att den andre killen vill att nån skummis med narkotikaberoende ska få platsen… Hm? Sen går jag in och hjälper dem bära lite lådor med kläder i, för att vips hamna nån helt annan stans! Med brudklänningen på! Det var bara det att jag inte såg röken av nån blivande äkta man?

Nåja.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *