Uncategorized

Halloween-06

Jag är fortfarande seg efter helgens eskapader. Gårdagens baksmälla var den segaste på länge.

Halloweenfest. Lördagen försvann i ett letande efter lämplig komplettering till min outfit. Cheerleader skulle jag vara. Jag hade en kjol, jag behövde resten typ! Efter mkt om och men hittade jag först en pom pom (man ska egentligen ha två, men snålhet/fattigdom begränsade mig till att endast införskaffa en). Bruna benvärmare kom härnäst, tätt följt av en blå randig t.shirt inköpt i barnstorlek. En titt på klockan fick mig att inse att jag omedelbart behövde åka hem. Väl hemma hade jag 20 minuter på mig att ta fram sprit, duscha, ta på mig kläderna, sminka mig och packa ner diverse saker i en väska. Men jag hann! Åkte till centralen, där jag mötte upp Per som hade fixat skjuts åt oss. Mot Anna och Anders!

Hemma hos A&A fick jag håret flätat, mat i magen (mums!) och tre st jaeger-shots. Kanske tre shots för mkt……. Lyssnade på schysst musik, snackade skit och hade det gott. Som vanligt går tiden alldeles för fort, och det var dags att ta storbilstaxi till festen. Vi dundrade in på festen, fem personer som redan var på g för att uttrycka det milt. Eller för att tala klarspråk, redan packade! Mer dricka blev det såklart, vilket resulterade i en fylla! Jag var på gränsen till för full. Men vem har inte varit det i sitt liv?!

Festen hos Lina och Richard var lika kul som vanligt. Pratade, dansade, drack GT, åt supersmarrig chokladkaka, posade (som alltid!)……….. Pratade om allt och inget, hällde ut en halv drink över golvet (bara slank ur näven lixom!), tog lite kort. Orkade inte åka hem, och sov över på tältsängen. Sov inget vidare, vaknade och mådde lite illa, men det gick som tur är över. Lite fylleångest när jag vaknade, men det gick över ganska så snabbt. Vad sjutton, vem har inte varit full och snackat skit både en, två och tio gånger liksom!

Söndagen gjorde jag absolut inget vettigt på. Mådde dåligt och gick och lade mig och sov ett par timmar mitt på dagen. Lagade mat och tittade på tv. En tämligen oproduktiv dag alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *