Uncategorized

Trött men glad

Jag har varit så himla nere på sistone, men idag känner jag mig glad! Tack Anna! Sista dagen på praktiken imorgon. Blandade känslor.

Algerna gör mig trött och ger mig huvudvärk. Även magen min är skum. Men det är ett tecken på att de fungerar, att rengöringsprocessen startat. De smakar inget vidare tabletterna, men det ska man väl vänja sig vid.

Snart helg som sagt. Skönt.

5 Comments

  1. Vad är det för alger du äter? Jag gjorde en detox-kur för ngt år sen men då skulle man dricka någon ört-blandning, vilket inte funkade så bra.. Kände mig fortfarande dirty efteråt =) / Zara (vän t Lina o Tess)

  2. Det är tabletter från Algen Chlorella. Vi får se om de har någon utrensande effekt! Känner av sådana symptom som sagt, så det tror jag!

  3. Alger? Utrensande?

    PS.
    Om du verkligen behöver blåsa igenom systemet så är det enda raka att åka på tarmsköljnings-spa. En ovanligt obehaglig rekreation, som faktiskt Packat & klart hade ett minst sagt uttömmande reportage om för något år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *