Foto och Grafisk design

Det går att ta fina foton med mobilen!

Fota med mobil

Häromdagen postade jag ett foto taget med min mobil på Instagram. Om jag inte minns fel var det fotot som är överst här nedan. Det var i alla fall taget vid just det stället. Ljuset var helt perfekt, och sjön alldeles spegelblank. 

Jag fick väldigt fin feedback på detta foto, och frågan om jag inte ville hålla i en Workshop om fotografering för bloggare. Det tyckte jag förstås vad både smickrande och roligt, och framförallt eftersom jag tagit fotot med mobilens kamera. Förstå mig rätt – jag älskar min systemkamera alla dagar i veckan, och vad den kan skapa i kreativ väg. Men en mobilkamera idag är inte att förakta! Med rätt smartphone och rätt ljus, så kan det bli grymma foton. Fotografering handlar dessutom om så mycket mer, komposition och känsla för att nämna två aspekter. 

Workshop

Nu funderar jag på att planera en Workshop för bloggare om fotografering. Kommer du då? 🙂

 

  

Taget en tidig morgon…

… och en kväll. Magiskt ställe, eller hur? Jag har en Samsung om någon undrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge