Foto och Grafisk design Funderingar

Jobb och hobby och jobb…

IMG_9150_lm

Lompans Mode.

Till vardags jobbar jag som digital kommunikatör, och jag har även en sidoroll som coach inom Lean-metodik. Men på fritiden jobbar jag också ibland, med min stora hobby och passion – fotografering. Dels för Lompans Mode men jag har också fotograferat ett antal bröllop bland annat. Det är jäkligt synd att dygnet har så få timmar, för min tid räcker inte alltid till 😉 Mina barn och min man måste prioriteras högst såklart, tillsammans med mitt jobb, så fotograferingen är bara på hobbybasis. Jag har även gjort loggan för Lompans Mode, samt en hel del grafiska jobb, såsom annonser och annat.

Jag får ofta höra att jag är driven och energisk, och det stämmer. Jag ger mycket av mig själv och är om något en duktig flicka. Jag brukar nämna just det sistnämnda som en av mina styrkor och svagheter under arbetsintervjuer. Det gäller att akta sig så man inte bränner ut sig, men jag har samtidigt svårt att inte engagera mig, vara driven och hålla högt tempo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge