Ledarskap

Nytt år, nya möjligheter!

Vad vill du göra med ditt nya år?

Jag älskar inte januari som månad, men jag älskar att det är första månaden på året. Visst kan man göra förändring och förbättring under precis alla dagar under ett år, men januari känns ändå som en nystart. Ett ypperligt tillfälle att se över sin situation, och var man vill hamna. Jag brukar alltid göra en typ av bokslut när ett år har gått också, som till exempel min årskrönika. Gör en på jobbet också för att summera året som gått. Det här året har jag mycket spännande på gång, och jag har en stark känsla av att det blir en vår med mycket utveckling. Om inte annat, ett år med samma grej. Jag har planer!

 

Nya böcker på gång

Igår fick jag ett sug efter ny inspiration och kunskap, och klickade därför hem två nya böcker. Även om jag i skrivande stund inte arbetar som ledare på heltid (gör fortfarande vissa ledaruppdrag), så vill jag fortfarande förkovra mig i ledarskapsrelaterade frågor. Jag vill dessutom upprätthålla min kompetens inom området, eftersom jag har som ambition att jobba som ledare igen asap. Dessa böcker blev det den här gången, en om feedback och en om självledarskap. Längtar efter att få hem dem i brevlådan och börja läsa! Jag, en av böckerna, i soffan med min läslampa tänd och en filt över benen. Gärna en kopp kaffe, te eller ett glas vin till. Som sagt, längtar!

 

2 Comments

  1. Alltid bra att läsa för att få inspiration även jag inte läser så mycket böcker, läser dagligen på webben om teknik och sociala medier, inte mycket om andra bloggar hehe. Antar att jag brinner för att hjälpa andra också, att blogga bättre men måste själv deal med mitt och förbättra mig först innan jag visar pekfinger åt någon annan. I år handlar det om planeringar, struktur och självinsikt och välja bort energitjuvar. Det är inte lätt att prioritera rätt dock 🙂
    Siranee | Thaimorsan.se recently posted…Recept: Pimientos de padrónMy Profile

    1. Superbra med ett planerat och strukturerat år, och även att välja bort sådant och sådana som slukar energi! Om du vill ha hjälp med att lära dig planera är jag gärna till hjälp 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge