Foto och Grafisk design Isac Oliver

Barnens vinterfest

Vinterfest för barnen

Idag var det återigen dags för Barnens Vinterfest på makens jobb. Mat, dryck, trolleriföreställning med Ason Bson Cson, show med Allgot och Villgot och mycket mer blev det för barnen! Himla trevligt även för en annan som är vuxen. Förra året såg det ut såhär.

Klockan elva imorse var vi på plats. Barnen var supertaggade, och började precis som förra året med att fiska i fiskdammen. Detta året kom en trollstav och ett trollerikit på kroken. Väldigt uppskattat av barnen. Vi begav oss efter det för att äta lite panpizza. Förra året hade de dukat upp en stor godisbuffé, detta året var det istället fruktbuffé. Godis fick alla barn i påse på väg ut.

Allgot och Villgot, som för övrigt både jag och mannen såg när vi var små, var först ut att börja med sin show. Lite häftigt ändå, att de fortfarande är ute och uppträder. Isac fick ansiktsmålning, och valde att bli sminkad till katt. Vi var också och målade en stund. Sist ut på scenen var Den glade trollkarlen. Som sagt, verkligen uppskattat av barnen att få gå på denna vinterfest. De var så glada idag. Lite bilder bjuder jag givetvis på här nedan!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge