Uncategorized

Nyårslöfte?

Jag tror att halva Alingsås, Lerum och Partille avlade samma nyårslöfte i år, nämligen att vara snälla mot miljön och åka kollektivt till jobbet. Efter nyår blir det bara mer och mer människor som pendlar på morgon och eftermiddag och kampen om en sittplats blir allt mer aggressiv! Det är väl fint om fler åker kollektivt, men då får dem allt sätta in fler tåg alternativt längre tåg. Det är bara det att pendeltrafiken har lägst prioritet på tågbanan så det kommer man inte göra. Istället får vi stackars pendlare stå som sillar i en sillask. Suck.

Den här veckan går jag på internutbildning på jobbet. Jag ska lära mig allt om Domäner, Pekare, DNS och Webhotel. Det känns inte svårt än så länge. Bara kul att få mer kompetens.

3 Comments

  1. Hahah. Det där känner jag igen från tunnelbanorna på mornarna i Oslo. Varje dag sniffade jag en ny person i armhålan. Inte till sin fördel att vara kort. Inte fanns det någonstans att hålla i sig. Inte behövdes det heller, det var så pass trångt att man inte rördes ur fläcken när tåget sakta in och stannade. Herregud.

  2. jasså detär därfördu och isabelle inte svarar på mail haha jag och per typ ”har du hört nåt från dom än elle?” 😀

    /amina

  3. Anna: I know the feeling, yes. Och i bästa fall har dem använt deo… 😉

    Amina: Isabelle har redan den utbildningen så hon har haft annat för sig. Ett tips är annars att kolla agentschemat, för vi ligger i samma som ni gör… Då vet ni alltid vad vi har för oss 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *