Uncategorized

Hänsyn tack!

Idag tvättar jag. Mitt tvättpass hade sin början klockan 12:00 och har sitt slut 14:00. 12:02 befinner jag mig nere i tvättstugan, redo för ett tvättpass. Men vad tror ni möter mitt öga?

Människan som hade tvättpasset innan har inte tagit ut sin tvätt! Människan syns inte till någonstans! Som tur är låter en snäll granne mig nyttja en av sina maskiner, men annars hade jag inte varit nådig! Kan man inte följa regler och sköta sina tvättider har man inget att göra i den allmänna tvättstugan! Sådant beteende gör mig oerhört irriterad. Då kommer bitchen i mig fram och hornen växer ut!

Annars är det lördag och det är gott. Sovmorgon och lång härlig frukost följt av en stunds slösurf. Nu bakar jag en kaka som vi ska ta med oss till Floda där vi är bjudna på middag. Men innan dess ska vi ta med Maysan ut för en promenad i skogen. Underbart!

2 Comments

 1. ungefär som det vart för mig ett tag, men idag var det värre.

  vi får inte tvätta på söndagar. helt vrickat. idag gick jag ner för att tvätta 16.00-20.00 tiden, som är bokningsbar.

  inga maskiner funkar, ser sen en lapp att man inte får tvätta den tiden på lördagar så de har brytit strömmen.

  när fan ska man tvätta liksom?

  jag måste försöka boka om ett pass på jobbet nu för att få tvätttid, för på helgerna kan man inte tvätta på på vardagarna jobbar jag. helt sjukt!

  /Amina

 2. Nej,när ska man tvätta liksom?! Man kan ju inte ta semester en gång i veckan för att kunna få en tvättid.

  Jag kan säga som såhär, att blir det mer strul med bokade tvättider då kommer jag på allvar klaga, för så får det inte gå till! Jag har verkligen ingen lust att plocka ut vuxna människors tvätt ur såväl maskin som torkskåp!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *