Uncategorized

Hey, what´s new?

Utbildningen fortskrider och vi går in i ämnet webbhotell i ett högt tempo. Jag tycker att den här utbildningen är galet intressant och, håll i hatten nu, jag har fått inspiration! Min kreativa ådra, som stundtals slumrar, har nu igen vaknat till liv. Det är otroligt vilken skillnad det är att leva med inspiration kontra utan.

Vad är det då jag ska göra? Jo, jag ska bygga mig en egen hemsida. Så fort som min dator behagar anlända ska jag låta kreativiten flöda. Jag ska börja med att köpa mig en domän och hyra mig ett webbhotell.

Det är så mycket jag vill göra! Jag vill gå kurser i redigering, jag vill läsa italienska igen, jag vill ta körkort! Körkortet är det jag ska satsa hårdast på. Det är på gång. Jag är på gång!

One comment

  1. Hej å tack, ja visst är de snygga såg dem på en klasskompis å gick direkt till gina å köpte ett par efter, att det va halva priset gjorde inte saken sämre 😉 så härligt mycke inspiration och motivation till och lära och göra saker du har, blir riktigt avis =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *