Isac Oliver

Skönt att vara ledig idag!

Kaos i stan men lugnt hemma

Ledig fredag för mig idag. Himla skönt med tanke på att det är kaos inne i stan. Igår jobbade jag hemifrån för att säkert veta att barnen skulle kunna hämtas i tid, då maken befann sig mitt i smeten på konferens.

Isac har varit i skolan idag som vanligt, men jag och Oliver fick en förmiddag ihop innan vi gick för att hämta Isac. Jag har hunnit göra en hel del saker idag, betat av på min lista över saker att göra. Bland annat har jag beställt årets julkort samt två julklappar, fixat julbelysning ute (tjuvstartar med några av uteslingorna), bakat grötbullar och städat lite. Utöver det fick vi också besök av Olivers bästis med pappa ett par timmar under eftermiddagen.

 

Redo för jul

Nu börjar jag längta efter julen. Allt ljus, alla goda dofter, julmusik, julpynt. Med tanke på hur ruskigt fort veckorna går, så är det snart dags igen. Detta är väl en åldersrelaterad sak att säga, men det här året har gått väldigt, väldigt fort. Nästan så det känns läskigt. Det här året har varit ett händelserikt år. Ska bli roligt att skriva årskrönikan som jag publicerar på nyårsafton varje år. 

 

En riktig höjdaraktivitet som jag och barnen gjorde förra julen. De har redan börjat prata om att göra samma sak i år.

 

Vår fina gran! 

 

En liten ängel köpt på Harrods i London.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge