Uncategorized

Nu slipper jag låna!

Jag har införskaffat en riktigt schysst pryl idag, nämligen en plattång. Riktigt nice att ha en egen och slippa låna mammas eller Theréses. Redan onsdag snart, dagarna går så otroligt fort. På fredag ska vi börja ta emot samtal, hjälp! De kallar det praktik, så det är väl lugnt, men jag är ändå nervös.

Jag har varit hos min psykolog ikväll, och jag bara måste säga att hon är grymt bra! Jag blir alltid så lugn när jag varit där, och det är skönt att ventilera. Idag har vi bland annat pratat om roller och det kvinnliga/manliga beteendet.

The Killers ljuder ur mina högtalare, och fan vad grymma de är! Ju mer jag lyssnar på dem, desto bättre blir de. Tack O.C för att jag fick upptäcka detta grymma band!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *