Uncategorized

”Smile like you mean it”

Idag är ingen bra dag. Det är lika mörkt inuti mig som det är ute just nu. Jag kan inte andas känns det som. Det är jul och jag skiter i det just nu. Jag vill inte.

Ensam, ensam, ensam. Av de 21 som började samtidigt som mig och som genomgår samma utbildning, är 17 tjejer. Av dessa 17 är det 14 som har förhållande. Och det är det enda det pratas om. Hur dessa killar/män friade, hur man träffades, vad man gör med sin pojkvän/sambo/man, vad man inte gör med sin pojkvän/sambo/man, vilken mat man handlar osv. Förmodligen är jag en smula bitter, men det börjar bli förbannat tjatigt att prata om dessa fantastiska killar jämt och ständigt. Framförallt så känner man sig jävligt utanför. Och ensam. Som om att man är lite misslyckad bara för att man inte har ett förhållande.

Jag har försökt hålla skenet uppe ett tag nu, men ikväll orkar jag inte. Det känns som om att det inte är någon som bryr sig om en. Och jag orkar verkligen inte ligga på jämt. Den här hösten har på många sätt varit helt värdelös. Det har varit ett par stycken ljusglimtar, som exempelvis min födelsedagsfest, men annars har det varit trist. Som om att jag fick allt kul i somras, att min kvot är uppfylld.

Och som grädde på moset har jag nu fyra utbildningsdagar att ta igen hemma. Måste börja läsa ikväll, och packa upp väskan måste jag också göra. Och försöka fixa min trasiga adventsstjärna, som jag köpte förra året, och som uppenbarligen är av en helt värdelös kvalitet.

2 Comments

  1. Ojoj, det där låter inget vidare. Men håll i dig bara, här kommer ett så kallat monsterdiggarfilmtips när man känner sig jävligt mörkblå och bara vill skära sig i handlederna:

    http://www.imdb.com/title/tt0374900/

    Håll till godo och håll ut; när man tror att man nått botten kommer det alltid nån riktigt illvillig jävel med en spade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *