Uncategorized

Helsnurrigt!

Denna dag kan kort och gott benämnas med ordet Helsnurrigt. För helsnurrig är vad denna måndag varit. Jag har alltså suttit i ”svaret” som vi säger på Telia, det vill säga; jag har suttit och svarat på samtal i Kundtjänsten. Jösses. Har fortfarande en massa att lära, men på det stora hela gick det riktigt bra, och jag sålde dessutom en del grejer! Det enda sura var att vår Callguide (kösystemsprogrammet) valde att lägga av på eftermiddagen, vilket genererade i en jäkla massa samtal till diverse olika supporter.

Vad har jag gjort på sistone? Jobbat såklart, det tar upp en stor del av min tid och min energi. I fredags var det After Work med jobbet, och efter det mötte jag upp Therése o Co för att bowla på Star bowling. Grymt kul, och jag presterade över förväntan! Efter det åkte vi till Rose & Crown, där vi spenderade den mesta tiden på dansgolvet. Massa flummiga män, en del riktigt påträngande faktiskt. Nobben på dem! En man som var ungefär lika gammal som min far frågade även om jag ville gifta mig med honom, för jag hade så bra musiksmak! Jag tackade vänligt men bestämt nej. Halv tre åkte jag hem, och sov ända till halv ett dagen efter.

På lördagskvällen var det dags att bege sig till Musikens hus för att se Sabaton spela. Anna och Anders kom förbi en sväng för att ladda upp med lite öl och cider. Sabaton var mycket bra, men det var en del idioter där, bland annat två som hamnade i bråk innan de spelade, när vi satt och tog ett glas vid baren. Vi satt tyvärr vid bordet bredvid vilket innebär att jag fick en armbåge rakt i örat när de brakade in i oss. Idioter! Varför ska jag få ont bara för att de inte kan hålla sig själva och sin alkoholkonsumtion i styr?

Igår var jag hemma hos Lina & Richard och avnjöt en flarra starkvinsglögg, i gott sällskap av några kelsugna katter. Snart är det jul, och fyra dagars ledighet. Jippie!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *