Foto och Grafisk design Mitt hem

Nu börjar jag äntligen känna mig nöjd!

Äntligen!

Idag drog vi åter igen till Jordnära, och köpte plantor! Idag har har jag lekt trädgårdsarkitekt, och planterat inte mindre än fyra buskar och plantor. Blev kalasbra! Nu hoppas jag innerligt att samtliga ska trivas på sina respektive platser.

En välskött trädgård är en fröjd för ögat, åtminstone för mitt. Men det tar sin tid att hålla den välskött. Jag ligger konstant efter vad gäller rensning av rabatter. Ogräs är det värsta jag vet! När jag ser ljung i affärerna kommer jag även att plantera ett par sådana i någon av mina rabatter, sedan är jag klar som det känns nu. 

 

Denna planterade jag där det förr växte massa häckskott.  

 

Min fina lavendel! Två plantor har jag satt bredvid varann nu.

 

En anemon, och en del av min stora mormorsrabatt.

 

En trädgårdsnäva. Den ska vara en bra marktäckare, vilket var vad jag var ute efter.

 

Glass i stora lass

När vi hade handlat färdigt på Jordnära åkte vi vidare in till centrala Alingsås och åt glass. Där pågår just nu även International street market, tips till dig som har vägarna förbi och vill äta smarrig internationell mat. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge