Skönhet Ytligt

Hårvårdslyx och lunchmöte

Som jag redan skrivit så är jag totalt kär i Kevin Murphys hårprodukter. Men jag är inte den som inte kan testa nya saker för det. Jag har under årens lopp provat olika märken, men alltid hållit fast vid märken som säljs på salong. Det beror helt enkelt på att jag tycker att de är bäst.

Bästa kollegan L tipsade mig om en produkt från Goldwell, som hon använder när hon lockar håret med sin plattång. Måste ha, tänkte jag, och klickade hem! Ser verkligen fram emot att få testa denna styling-spray. Schampot köpte jag för att jag länge varit nyfiken på Maria Nila, och för att jag endast hört gott om det märket. Älskar att skämma bort mitt hår. Även detta inlägg är utan sponsring, men hade inte tackat nej till lite sponsring 😉


wp-image-1428394264jpg.jpg

Mitt hår kommer bli lyckligt!

Jag brukar inte direkt blogga om mat, mer om vad jag bakar tror jag. Inte för att det är så ofta dock 😉 Men denna lunchrätt var gudomligt god! Lättrökt lax, kall sås med pepparrot, rostad potatis, sallad och grönkål. Grönkål ska jag köpa hem och äta som sallad, det var supergott. Jag hade ett lunchmöte med två kollegor som jag startar upp ett nätverk på jobbet med, och det kan man verkligen kalla att förena nytta med nöje.

 

wp-image-87981965jpg.jpg

Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *