Uncategorized

M.A.C

Jag skulle nog säga att mitt favoritmärke vad gäller kosmetika är M.A.C. För ett tag sedan köpte jag en palett med ögonskugga till ett mycket förmånligt pris, och efter att ha provat ett par av färgerna kan jag säga att jag är mycket nöjd. Jag köpte även en palett med ögonskugga och rouge signerad Nars och den är lika bra den. Kvar att köpa inom en snar framtid är en foundation. Nu senast har jag kört på både Face Sthlm och Mary Kay. Jag är inte supernöjd med någon av dem. Lancôme tycker jag gör suveräna foundations. Kanske får bli det. Eller så provar jag något annat, Dior är bra har jag hört.

Me like.

6 Comments

  1. Jag är hemskt nöjd med i.d. Bare Minerals på foundationfronten. Är ju ett mineralpuder så vill man ha nåt heltäckande kanske det inte är nåt att satsa på, även om det täcker rätt bra. Jag gillar att det inte ser så mejkat ut utan lite mer naturligt. Gillar för övrigt Lancômes concealer. En liten tub som räcker hur länge som helst. Hoppas du hittar en foundation du gillar.

  2. I <3 MAC. Aven om de för manga anses lite dyra sa tycker jag att de är varda vartenda öre. Och för att inte tala om servicen man far när man handlar hos dem 🙂

  3. Innan använde jag alltid make up stores och var väldigt nöjd med den men har gått över till i.d nu och är supernöjd! Har även deras solpuder, primer etc men köpte på mig i USA där man kan få det till halva priset jämfört med Sverige. Svindyrt här ju..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge