Inredning Mitt hem

New in

Igår ville Isac och Oliver sova hos sin farmor och farfar, så vi blev barnfria 🙂

Igår spelade vi lite tv-spel, och kikade på en film. Det slutade med att vi båda somnade i soffan 😉 Vi tog sovmorgon imorse, och jag passade även på att ligga och läsa en stund innan jag gick upp och satte på kaffe. Innan vi hämtade barnen åkte vi en sväng till Alingsås. Vi åkte först förbi en lampaffär, där vi köpte två lampor till sängborden i vårt sovrum. Vi passade även på att fika/äta lunch i lugn och ro, samt shoppa lite inne i centrala Alingsås. Jag gjorde två finfina reafynd inne på Haga hem, supernöjd med dessa!

 

IMG_4545_lampa

Mina två fynd, ett doftljus och en ljushållare. Doftljuset testar nu att stå på mitt sängbord.

IMG_4548_lampa

Nya lampan! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge