Foto och Grafisk design

Jag kommer aldrig bli någon youtuber

Fredag idag! Här ska monteras sängbord. Bäst att jag överlåter den sysslan dock, jag är inte mycket till talang när det kommer till möbelmontering. Jag och min mamma monterade dock ett soffbord en gång, och det gick vägen. Jag kanske är grymmare än vad jag vill ge mig själv cred för? 😉

 

inspo

 

Som rubriken antyder – det kommer inte att bli någon stjärn-vloggare av mig. Varför? Jo, av den enkla anledningen att min äkta hälft inte vill att jag ska filma oss. Och det respekterar jag till 110 % givetvis. Däremot så funderar jag på att leta upp ett verktyg i vilket jag kan göra fina bildspel med musik, så att jag kan visa upp mina foton på ett roligt sätt. Får se vad jag tar mig för 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge