Foto och Grafisk design

Jäkla mördarsniglar!

Fastän det bara är augusti ännu, så fick jag starka höstkänslor idag. Regnet vräkte ner större delen av eftermiddagen. Mot kvällen, när det var uppehåll, gick vi ut en sväng i trädgården allihopa. Solen försökte kämpa sig genom molnen, och luften kändes klar och kall. Precis som på hösten. Men, än är det några veckor kvar som jag ska njuta av, även om jag snart börjar jobba igen.

Oliver fick nyligen ärva en av Isacs springcyklar (ja, han hade två :)). Han fattade galoppen med den på direkten, och älskar den. Han vill gå ut och springa med den hela tiden. Snabb är han också! Han och Isac cyklade iväg med varsin springcykel förut och gjorde av med lite energi. De hade väldigt roligt, för jag hörde hur de tjöt av skratt.

 

IMG_4618_augusti

IMG_4557_augusti IMG_4564_augusti IMG_4614_augusti

Jag blev förresten irriterad idag! Jag har varit så noga med att eliminera alla sniglar jag sett i trädgården. Torra dagar ser man inte en snigel men när det regnar brukar jag plocka ett par stycken. Som mest har jag nog plockat sex stycken under en dag. I morse såg jag inga sniglar. Efter middagen, när vi gick ut för att barnen skulle få cykla lite, då minsann var de framme. Två bedrövliga sniglar hade då tagit sig friheten att mer eller mindre slakta några fina blommor som var på väg upp i rabatten. Vi såg dem “in action”, de små bestarna. Men ogräset ger de tydligen tusan i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge