Isac Oliver

Nerver i schack?!

Mina nerver

Wohoo, lördag! Det känns härligt faktiskt! Jag var ledig även igår, då jag ju jobbade hela förra helgen. Isac har skolplikt, så han var i skolan under förmiddagen. Oliver var hemma med mig och slappade. Ja, vi unnade oss att bara dega.

En stund efter elva drog vi ner och hämtade upp Isac på skolan. Målet var Ica Maxi. Jag kom nämligen på att vi hade glömt köpa godis inför helgen. Jag tror att det kommer att ringa på barn här ikväll, så vi fick bunkra upp med godis. Barnen pratade nonstop både i bilen och på Ica, och jag blev lite stressad över det. Jag blir framförallt stressad när barnen springer runt och härjar i mataffärer, tar på saker och tjatar om än det ena och än det andra. Då blir jag en irriterad mamma. Har försökt träna bort den stressen, det går långsamt framåt. Har ändå två förhållandevis lugna barn, som vet att de inte får gå bärsärk! Igår skötte de sig ändå bra mycket bättre än de ofta brukar. Hur som helst, vi handlade det vi skulle och lite till, packade in oss i bilen, och brummade hemåt igen.

Såg när vi åkte till Alingsås att polisen hade stoppat en bil i motsatt riktning, och såg att det fortfarande var som avspärrat när jag började närma mig i samma färdriktning. Då fick jag även syn på en polis som stod och kontrollerade hastigheten med laser, och att andra poliser hade stoppat en bil som kört för fort. Tackade min lyckliga och förnuftiga stjärna att jag hade kört lagligt, men fick ändå puls efteråt! Detta var första gången jag var med om något sådant, trots att det var länge sedan jag tog mitt körkort. Mina nerver!

 

 

Isac hjälpte mig scanna igår.

 

Preppa inför Halloween

Idag ska vi preppa inför ikväll, och Halloween. Förra året sprang det barn här helgen innan, på självaste Halloween, samt helgen efter. Jag har lagt godis i en skål, ska karva ur två pumpor, samt hänga upp en girland som jag och barnen valde ut på Ica igår. Idag är det även städdag här i föreningen, samt att det kommer att vara loppis en bit ner i byn. Blir en trevlig dag hoppas jag!

 

 

 

Oliver är superpepp inför vårt jobb med dessa! Han vill ha en glad och en arg, alternativt en med hjärtformade ögon. Tack internet 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge