Trädgård

Förra och denna veckan – och planer för sista arbetet i trädgården

Förra veckan – en katt smet med oss in

Vips så drog helgen förbi, och en ny vecka är kommen! Jag har jobbat i helgen, så har inte hunnit med så mycket annat. Men i lördags kväll kom min svägerska och svåger förbi på en kaffe, innan de tog med sig maken och åkte på bio. I övrigt bestod förra veckan i ledig fredag. Isac var i skolan på förmiddag som vanligt, men när jag och Oliver hämtat upp honom åkte vi in till Alingsås för att göra lite ärenden. Bland annat satte vi in gamla sedlar, presentpengar för barnen. Vi gick sedan raka vägen till leksaksaffären för att bränna dem 😉

Jag köpte även höstskor och halsduk till Isac och en mössa till Oliver. På en promenad senare på eftermiddagen stötte vi på en liten och hemskt gullig katt, som slog följe med oss. Ända hem faktiskt. Den gick till och med efter oss in i trädgården, och lyckades smita in i vårt hus! Jag fick bära ut den. Sedan smet den in en gång till när barnen öppnade dörren. Därefter satte den sig och jamade utanför. Det blev till att följa den hem igen. På kvällen var jag med Isac på höstens första skoldisco.

 

Denna veckan – trädgårdsarbete på gång

Just nu längtar jag lite efter helgen, för då ska jag göra sista fixandet i min trädgård. Om det inte regnar ska jag klippa gräset en sista gång, och sedan ska jag fixa med ett gäng pallkragar som vi ska sätta upp på baksidan bredvid den andra. Jag ska även plantera en massa lökar. Förhoppningsvis vill barnen hjälpa till, och även min man! Jag skulle vilja anlägga en mindre trappa i slänten på baksidan också. Jag letar alltid inspiration när jag är ute och går i områden med hus, och har sett en del fina i sten, och även i trä. 

 

Dessa stolar tog jag in i garaget under förra veckan också. 

 

Ser fram emot nästa vår och sommar! Men innan dess ska jag tagga jul och december månad. Älskar julen!

4 Comments

 1. Haha bränna pengarna i leksaksaffären är lätt 🙂 Vad blev det för kul? Lustig katt som verkligen ville bli en del av eran familj 😉
  Ha en super grym dag

  1. OM det är lätt att bränna pengar på leksaker 😉 De är så himla dyra nuförtiden! Det blev en monstertruck till den lille och en “Ugglaglidare” (PJ masks) till den stora.
   Verkligen kul katt, synd att både jag och maken är allergiska bara 😉
   Hoppas din dag varit super!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge