Foto och Grafisk design Reima testpatrull Samarbete

Reima testpatrull – Master chef i sandlådan

Idag har Isac och Oliver bakat massor med delikata sandkakor till sin mamma. Det blev stora kakor, små kakor, många kakor! Det blev även ett och annat litet sandslott. Oliver tog till och med till stora spaden för att leverera goda kakor!

 

collage_reima2

 

collage_reima26

 

Som ni redan vet är både Isac och Oliver med i Reimas testpatrull, och har fått hem fina plagg att testa till max. Idag var det dags att testa plaggen i sandlådan. Som tur är har vi en egen liten sandlåda hemma i trädgården, och den leker barnen i titt som tätt.

 

collage_reima25 collage_reima24

 

Av dagens sandlådeäventyr märks ingenting på kläderna! Jag är väldigt imponerad. Det räckte att borsta bort sanden, som till och med var lite blöt sedan förra gången barnen lekte i den i regnet. Inte ett spår syns på varken byxor eller jackor. Barnen höll värmen väldig bra, och Isac sa flera gånger att han tyckte att jackan var mjuk och skön. Det är den verkligen, väldigt följsam med. Jag kan än en gång nämna att jag upplever att Reimas kläder är stora i storlekarna.

 

collage_reima23

 

Barnens kläder hittas i Reimas webshop.

Jackorna.

Överdragsbyxorna.

Hattarna.

 

collage_reima22

 

Testpatrol_logo

 

I samarbete med Reima.

6 Comments

  1. Grymt att få testa Reima, så bra & slitstarka kläder verkligen!

    Svar: Jamen det är ju kult o sååå coolt att ha en riktigt sån och inte en nyköpt!
    Jaaa jippie ser fram emot mailet!

  2. Kul att vara testpatrull, vi vill ocksååååå 🙂

    svar: destino har fina i mindre storlek, jag ska kolla vidare hos dem. Sealoe har jag aldrig spant in, tack för tipset 🙂

  3. Det ser ut som ni har haft kul i sandlådan med Masterchef-utmaningen 🙂 Jag var också imponerad över att det inte syntes något på kläderna trots att dom är så ljusa i färgen 🙂 Sååå fina bilder du har tagit på barnen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *