Okategoriserade

Min tid

Time flies

Om det är någon som undrar var jag tog vägen, så kan jag meddela att här är det fullt upp. Såklart tar den stundande flytten mycket av tiden , men också det vanliga livspusslet. Helgen bjöd hur som helst på barnkalas för Oliver, promenader, tacos, lekdejt, packande och en sjuk, sjuk mardröm. En mardröm så otäck att jag vaknade, och på allvar funderade på om det var dröm eller verklighet? Jag drömde att jag hade en hel rulle med snöre i halsen, som höll på att kväva mig. Hur sjukt som helst. 

 

Ny utmaning

Nu har jag haft min nya tjänst sedan torsdag förra veckan, och ibland får jag nästan nypa mig i armen! Är det verkligen jag som fått denna grymma roll?! Ja, det är ju det 😃

Jag kan redan nu, fastän jag lovat mig själv att inte köra igång på alla cylindrar första veckan, se hur mycket värdefullt och bra som jag kan bidra med, och massor med förändringsledarskap som jag kan jobba med. Det är så kul att jag kommer att få jobba som utbildningsledare, med coachning och beteendevetenskap/psykologi varje dag! Det är en bred roll, helt klart.

Den senaste veckan har jag också drömt mig tillbaka till sommaren, och allt kul vi gjorde under semestern. Det får man lov att göra i gråmulna November.

 

Fantastiska Lökken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *