Okategoriserade

Idag har vi skålat – för inte mindre än tre saker!

16 oktober – en bra dag!

Jo, precis. Inte nog med att jag idag fyller år, halvjämnt. Vi har idag även sålt parhuset! Så himla roligt, och en lättnad. Nu kan vi fokusera till 100 % på att packa, fixa allt det praktiska inför flytten till huset, och drömma ännu mer om möbler och annat till huset. Som om inte allt detta vore nog, vi har dessutom skålat för min nya tjänst. Jo, för några veckor sen fick jag reda på att jag, efter två intervjuer, blev erbjuden en ny roll internt.

Känner mig väldigt glad över allt detta, och lyckligt lottad. Har fått så många fina gratulationer idag, och ett blomsterbud från barnens farmor och farfar. Jag och min älskade man smet inom Systemet förut för att handla en flaska Amarone att njuta av och skåla i idag. För andra gånger i rad slapp jag visa legitimation, så nog börjar jag bli gammal 😉

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *