Okategoriserade Personlig utveckling

Hello saturday!

Lördagslek

Vad händer här denna lördag? Inget avancerat. Isac har kompis hemma, och de har lekt ute, hos honom och här sedan strax före tio. Isac ville gärna baka med sin vän, så det gjorde vi för en stund sedan. Oliver bara kan inte lämna killarna ifred, han är nyfiken på vad de gör. Nu kan jag relatera lite till  hur det kändes för en av mina barndomsvänner, vars syster alltid ville vara med oss och leka 😉 Isac är väl inte alltid jätteglad i att ha med brorsan. 

Jag har idag även packat några kartonger, blir allt mer stökigt hemma. Men som jag skrivit tidigare, vad kan man göra?

 

En erfarenhet rikare…

Igår kväll sattes alla i familjen på behandling nummer två mot löss. Aldrig haft löss innan, och ja! Det är en erfarenhet jag hade klarat mig utan. Med mitt tjocka, lockiga och torra hår – jobbigt att luskamma. Och medlet gjorde håret ännu mer torrt och trassligt. 

Det är skönt med helg, men jag längtar ändå lite till nästa arbetsvecka. På måndag kör vi igång med ett program på temat Självledarskap på jobbet. Det är ett tema som inte är främmande för mig, men jag älskar att lära mig nya saker och att få inspiration. 

 

 

Make things happen

 

Inte kul!

 

Såhär såg jag inte ut efter min lusbehandling…. Det medlet var inte något för torrt hår. Bilden är tagen på min födelsedag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *