Andra graviditeten

Min man är bra, han!

Min man tog mina cravings på största allvar, och frågade om han skulle åka iväg och handla åt mig. Det blev en god exotisk juice och fruktmix med kiwi, ananas och vindruvor.

Frukt i mängder!

2 Comments

  1. Hej,

    grattis till bebisen i magen om jag inte sagt det. Filippa ska ha skenan i totalt 3 månader och har lite mer än 2 månader kvar nu. Segt värre, men hon är en pingla iaf. Dock händer det mycket i den lilla kroppen och därför tycker jag extra synd om henne nu när det är en massa tänder som ska komma ut ur tandköttet. Dumma skena…

    Kram 🙂

  2. ibland är det bra att ha de där männen! =)

    nej då denna gång ligger nog din bebis som den ska! sån osis ska du väl ändå inte ha =) säg till om ni är lediga nån dag framöver så kan vi träffas och tjöta lite! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *