Foto och Grafisk design

Påsk och macrofotografering

Idag är det som vi alla vet skärtorsdag och därmed påsk. Jag ska jobba imorgon, ett frivilligt extrapass som ger härligt klirr i kassan, men sen är jag ledig i dagarna tre. Ska bli skönt. Isac sover, Mikael är på AW och jag…. Jag bara slappar!


Macrofoto. 
I måndags eftermiddag beställde jag ett gäng närbildslinser från Kaffebrus, och redan igår låg de hemma på köksbordet och väntade på mig. Det kallar jag bra service. Idag roade jag mig lite med att fotografera en orkidé i olika ljus och vinklar med ett av dessa filter monterade på objektivet. Riktigt roliga bilder blev det, jag älskar macrofotografering. När våren börjar spira ska jag bege mig ut i naturen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge