Andra graviditeten

Gravidhjärna

Nu är jag så trött, så trött i både kropp och knopp. Gick tidigt från jobbet och mötte upp Ida för en lunch och massa prat. Vi hann även med ett litet äventyr i form av ett besök på banken. Ja, det låter ju inte så spännande i sig, men har man som jag en gravidhjärna i kombination med att munnen går i ett, ja då kan det bli lite tokigt. Lite dåligt fokus kan man säga. Kort sagt försökte jag mata in mitt Visakort åt fel håll när jag skulle sätta in pengar, med påföljden att det fastnade halvvägs in. Men bra kvinnor reder sig själva! Jag och Ida kom snabbt fram till att en pincett skulle göra susen, vilket hon sprang iväg och handlade. Och vips så fick jag tillbaka mitt kort igen.

Direkt efter att jag träffat Ida åkte jag hem och hämtade Isac. Efter att vi matat ankorna tog vi oss hem för lite mellis. Jag fick världens energi och ställde mig och lagade både paj och lasagne.

Det är även lite jobbigt för mig just nu, för jag är sugen på en massa saker som jag inte har hemma. Exotiska frukter, smoothie, sorbet… Något saftigt och fruktigt vill jag ha. Men jag är så trött i kroppen så jag orkar inte ens ta mig ut och iväg till garaget och bilen. Jag har varit aktiv i tre dagar nu och det känns i kroppen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *