Uncategorized

Min mage är inte snäll mot mig!

Ah, fördömda mage! Det svider, spränger, tumlar, bubblar… Det gör helt enkelt skitont! Jag tror att jag ätit något idag som jag inte tål, har varit på restaurang. Bosses grandparents åker hem till staterna imorgon, så de bjöd på trerätters… Gott, men gjorde tyvärr inte gott….

Jag tycker att många människor behandlar andra människor illa. Det gör mig arg. Personligen försöker jag alltid tänka på hur jag beter mig, och hur det kan påverka andra. Naturligtvis går man inte genom livet utan att såra en och annan, men inte medvetet. Jobbigt det där med människor.

Var i Skövde igår, på regementets dag. Det var kul, men psykiskt väldigt jobbigt. Det första jag gjorde när vi kom hem var att lägga mig och sova i två timmar. Min bror skulle gjort lumpen i Skövde, tillsammans med sin klasskompis. Så vi fick en rundvisning av honom igår… Önskade naturligtvis att det var Andreas som visade oss runt istället. Jobbigt för alla. Allting brakade samman på kvällen sen, alla känslor kom ikapp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *