Uncategorized

Huvudbry

Jag är bjuden på kräftfest ikväll. Jag tycker inte om skaldjur! Jag skall laga något eget att ta med mig. Jag äter bara mat med lågt GI. Mat med bra GI är svårt, för att inte säga omöjligt att finna färdiglagat. Jag måste laga det själv!

Missuppfatta mig nu inte, jag har inget emot att laga mat, faktum är att jag lagar i stort sett alla måltider i det här hushållet (och givetvis alla i mitt!). Problemet idag är att man gärna vill ha något relativt enkelt med sig när man är bortbjuden så jag funderar på att laga en paj. Men! Det måste vara dinkelmjöl! En paj är det dessutom lite pyssel med. Jobbigt!

Igår var jag med om något riktigt märkligt! Vi tog båten till Göteborg för att se Götheborgs avfärd, och vi var inte dem enda kan man säga! Det var trångt inne i hamnen, vi såg båtar gå in i varandra! Det var fräckt, vi låg 10 cm från Belos, jag har alltså klappat på ett s t o r t fartyg från en båt! Mäktigt!

One comment

  1. 100 blogs in 100 days, day 40: Lo-Fi Tribe
    Day 40 of 100 blogs in 100 days comes to us from Shawn Anthony with a blog that stood out for me because it sort of throws out a lot of the layout rules you’d expect from a blog, with a really nice looking …
    Hey, you have a great blog here! I’m definitely going to bookmark you!

    I have a how to write a resignation letter site/blog. It pretty much covers how to write a resignation letter related stuff.

    Come and check it out if you get time 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *