Uncategorized

En av 34

Jag är en av 34 (utav ca 90 sökande) som ska börja läsa på SMH om ett par veckor! Yes, i made it!

Jag är stolt över mig själv, jag lyckades klara mattetest och gruppintervju, motiveringar och presentation! Jag kom in! Nu är det bara CSN det hänger på, och om dem vill bevilja mig ett nytt studielån.

Jag kände med ens jag öppnade kuvertet att jag blev så motiverad, inte bara till skolan, utan till andra saker också. Jag kunde släppa ”hitta jobb-ångesten”, och ville plötsligt städa och dona, ta tag i saker, och jag kände mig faktiskt glad. Inte ofta jag känner mig 100 procent glad…

Sitter här på Hönö, och längtar lite till min lägenhet faktiskt…. Den är så fin och mysig. Bo slutade inte tidigt idag som jag trodde, så nu sitter man här ensam ändå, kunde lika gärna varit hemma hos mig känner jag. Är lite less på hela situationen, men att klaga och gnälla ger ju inget… Tar bara en massa energi ifrån en. Men om inte jag är här ser det ju ut som om en bomb detonerat….!

One comment

  1. I really enjoyed your blog. This is a cool Website Check it out now by Clicking Here . I know that you will find this WebSite Very Interesting Every one wants a Free LapTop Computer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *