Isac

Min lille gosige Isac

Som ni alla vet vid det här laget så gifter vi oss om mindre än två månader. På bröllopsnatten sover vi på ett fancy hotell. Då ska Isac sova över natten hos sin kompis Alvin. Eftersom jag inte ville att detta skulle vara första natten ifrån Isac så ville jag prova att låta honom sova borta en natt innan den stora dagen. Natten mellan igår och idag var det dags.

Igår lämnade vi av Isac hos farmor och farfar och åkte hemåt. Vi stannade på vägen för att äta en pizza. När vi kom hem och jag fick för mig att lukta på Isacs kudde brast det och en tår eller två kom. Stor saknad! Det var så påtagligt att han inte var hos oss även om det var under hans sovtid. Hans leksaker låg på matbordet. Hans byxor vid skötbordet. Och sängen var tom. Men det har gått jättebra inatt och jag sov som en kung! Känner mig pigg och utvilad.
Klockan kvart i åtta vaknade jag av mig själv. Nio kunde vi inte vänta längre! Då åkte vi och hämtade honom. Vi frukostfikade när vi hämtade Isac och sedan åkte vi en sväng med bilen. Vi landade i Sävedalen där vi köpte med oss glass från Triumfglass. Mums, det blir gott efter maten.

3 Comments

 1. Jag grät också en tår första gången Jonathan sov borta… Det är så förskräckligt tomt hemma… Men dom brukar ha det hur bra som helst med 150% uppassning och det är väl vi som är blödiga *hihi* På onsdag är det dags igen, då ska han sova hos sin moster i Sthlm en natt. Jag har mina sista inskolningspass på ambulansen och det krockar med Oskars sista delar i skolan, men jag kommer längta ihjäl mig efter honom, men det är nyttigt intalar jag mig *hihi* KRAMAR

 2. Om två månader??
  Åååå vad spännande!

  Tro tusan att du saknade den lilla goingen!Men BRA där att “träna” lite innan…
  Jag har hellre aldrig sovit utan Victor än så länge.Första gången blir i juni.Blir fan tårögd bara jag tänker på det.Mrsmorsan…ha ha ha

  Tack snälla!Ja vi trivs kanon här!O jag har iofs bara vart i Lerum ett par ggr,men där är ju oxå superfint!
  Hoppas ni får en härlig dag!KRAM

 3. Om två månader??
  Åååå vad spännande!

  Tro tusan att du saknade den lilla goingen!Men BRA där att “träna” lite innan…
  Jag har hellre aldrig sovit utan Victor än så länge.Första gången blir i juni.Blir fan tårögd bara jag tänker på det.Mrsmorsan…ha ha ha

  Tack snälla!Ja vi trivs kanon här!O jag har iofs bara vart i Lerum ett par ggr,men där är ju oxå superfint!
  Hoppas ni får en härlig dag!KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge