Uncategorized

Vinn en bok

Jag har kommit över ett extra exemplar av den här boken – och den ska jag ge dig chansen att vinna tillsammans med en påse härligt godis. Det du behöver göra för att delta är att svara på några frågor och posta dessa i en kommentar. Jag kommer sedan att låta Mikael lotta fram vinnaren. Tävlingen pågår fram till den 23 maj klockan 20:00.
Svara på följande frågor:
Vem är du?
Var bor du?
Hur länge har du läst min blogg?
Är det något du vill läsa mer om i min blogg?
Har du varit gäst på något bröllop? Om ja, vad var roligast på festen?
Vad gör du om fem år?
Lycka till!

5 Comments

 1. Jag vill självklart vara med och tävla 🙂
  Jag heter Sofie, bor i Ärla som ligger utanför Eskilstuna. Jag har läst din blogg i lite mer än ett år 🙂 Då jag insåg att vi väntade barn ungefär samtidigt =)
  Jag tycker redan din blogg är rolig att läsa, men ska bli kul att se resultatet av bröllopet sen, det väntar jag med spänning på. Jag har varit gäst på bröllop och tal är alltid roligt att lyssna på, för dom blir många gånger väldigt personliga vilket är kul och alltid är det någon som berättar nåt roligt, men inte för långa tal bara 😉 Sen en annan rolig grej som gjordes på vårat bröllop för oss som jag tyckte var lite roligt, var att alla fick en lapp och penna, sen skulle dom skriva vad dom trodde att vi gjorde om fem år och sedan lägga det i ett paket med en springa i och så fick vi ett årgångsvin till det, så om fem år på våran bröllopsdag ska vi öppna det paketet och se vad alla skrev om oss då och dricka vinet till =) Den grejen var det många som också tyckte var lite rolig.
  Om fem år hoppas jag att vi fått lite mer ordning i vårat hus, ett syskon till Jonathan, jag jobbar på Ambulansen =)
  Då får jag hoppas att Mikael drar mig *haha* Älskar Mari Jungstedts böcker =) Kram och trevlig helg

 2. Jag är din Kusin 😀
  Jag bor i Herzogenbuchsee, en liten bonnahala i Schweiz.
  Jag vet inte hur länge jag har läst din blogg, sa länge jag kan minnas att den funnits ungefär? Jag vill inte att du ska ändra nat, jag tycker bara det är kul att fa följa ditt (erat) liv fastän vi träffas sa sällan och bor sa längt ifran varandra.
  Jag har varit gäst pa manga bröllop 🙂 Nat som jag tyckte var fint var när svägerskan gifte sig, och de hade en stor malarduk liggandes pa ett bord med en massa olika fina pennor (glitter pennor, metallic osv) sen fick alla gäster skriva en personlig hälsning. Till slut var det en fin tavla full med en massa minnen 🙂
  Om fem ar hoppas jag att vi antingen har byggt klart varat hus, eller att vi iallafall är pa god väg. Barnen har börjat skolan (shit!!) och jag jobbar, atminstone nagra timmar i veckan.

 3. Vem är du? Jag är Pernilla!

  Var bor du? I Kviberg, Göteborg.

  Hur länge har du läst min blogg?
  Av och till i ca. 2 år!

  Är det något du vill läsa mer om i min blogg?
  Filmtips kanske? Mode och inredning också 🙂

  Har du varit gäst på något bröllop? Om ja, vad var roligast på festen?
  Jag har inte varit på så många bröllop… men en fin grej vi gjorde var att vid alla gästers plats låg ett litet ljus, under festen tände alla sina ljus och skickade fram dem till brudparet som fick sätta dem på en ljusbricka formad som ett hjärta. Fint och mäktigt!

  Vad gör du om fem år?
  Jobbar som logoped, kanske i norra Sverige? 🙂

  Kram till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge