Isac

Lite om Isac

Här sitter man en tidig söndag, dricker kaffe och tittar på Isac som härjar runt och gör saker som han inte får. Som att öppna lådorna till min hurts. Bus!

På sistone har det hänt en hel del i Isacs utveckling. Han kryper numera inte bara bakåt utan även framåt. Det ska klättras på allting, noll procent självbevarelsedrift har han dessutom! För några veckor sedan började han säga mamama men nu i veckan utvecklades detta till dadada, bababa, nanana, nänänä och bububu. Och givetvis alla möjliga varianter med dessa stavelser. Det låter så gulligt!
Det är numera en kamp att klä på kläder, byta blöja och få Isac att somna om dagarna. Att åka vagn är inte heller lika roligt alla gånger.
Det här med maten då? Mat har i stort sett aldrig varit något problem, till och med smakisarna slank ner utan några konstiga miner. Men större bitar i burkmat – big no no. Vi är fortfarande inne på 6-månadersburkarna. Vad han däremot gärna äter är pannkakor skurna i små bitar, riskorn och små bitar av kyckling. Då är bitarna inte läskiga alls. Även bröd går bra. Favoriterna bland barnmaten är förresten fortfarande lasagne och spaghetti bolognese. Har man italienskt blod i ådrorna så har man!

Tog en bild med kompaktkameran som jag tycker är så gullig.

One comment

  1. Hihi va go;-) Ja dom följs åt verkligen, vi upplever samma sak med Moa just nu. Spec detta med påklädning och blöjbyte, det går ju knappt. Skötbordet vill hon absolut inte ligga på längre! Maten har aldrig varit ngt problem, hon äter allt och vi kör på 8 mån och 10 mån burkarna. Och leverpastejmacka är en stor favvo! Jag hoppas det fortsätter så man vet ju aldrig när det kan vända. Spec nu när dom är så medvetna och insett att dom har vilja och val 🙂 Ja, det händer mycket för dom just nu onekligen.

    Men visst är det underbart när man hör maamamaaa;-)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge