Foto och Grafisk design

Min dag

Satt ute med några kollegor på lunchen. Här är min rosa klänning som jag fått många komplimanger för idag. Den är dock inköpt förra sommaren.

Utsikt från platsen där vi satt på lunchen.

Jag, i full färd med att köra in i garaget. Dock stod bilen still vid fototillfället, är inte den som fipplar med mobilen i onödan när jag kör.

Helt underbart väder idag för övrigt! Mellan ungefär fem och sju på kvällen var vi ute, fick till och med färg. Isac älskar att vara ute vilket passar extra bra dagar som denna. Nu ska den här mamman hoppa in i duschen och fixa ben och fötter. De ska båda bli lena och fina.

One comment

  1. Ja, det blev några stycken *haha* Helgen på Gotland var jättebra. Vi hade underbart väder och njöt. Mobilbloggningen har krånglat tyvärr, hade flera inlägg jag försökt posta men som inte gått =( Tråk… Får blogga om dom i efterhand med lite bilder 😉
    Vi åker tillbaka till Gotland nästa helg och går på nästa bröllop =))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge