Uncategorized

Sushilunch och glassfika

Sushilunch!

Vi slog på stort på lunchen idag, jag och de i mitt team som jag går på internutbildning med, och köpte sushi till lunch. Mysigt att sitta i gräset och luncha.
På eftermiddagen hämtade vi upp Kami och åkte till Sävedalen för att äta glass med Fredrik. De hade konstigt nog inte en enda barnstol där. Min glass hann smälta ganska rejält eftersom jag fick springa efter min rymningsbenägna son både en och två gånger. Inte läge att släppa lös Isac som helst ville ut på parkeringen. Själv. Men det var en god glass jag åt! Tre kulor med smak av melon, saltlakrits och mjölkchoklad. Jag delade min glass med Isac som åt en sked här och en sked där. Favoriten var mjökchoklad för Isac men även melonen slank ner. 
Imorgon kväll ska jag iväg på Tjejkväll. Ser mycket fram emot kvällen.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *