Bröllopet

Jag vill gå på bröllop!

Igår bestämde jag mig för att förstora lite foton som ett led i tillpiffningen av vårt hem. Mestadels foton från bröllopet men även ett på Isac. Dessa ska sedan in i ramar som jag köpt och upp på en vägg i vardagsrummet.

Bröllopsfoton ja… Gud vad vackert det var. Jag vill nästan gifta mig igen bara för att hela den dagen var så underbar. Hoppas att någon av mina vänner gifter sig snart så jag får gå på bröllop.

Favorit i repris. På väg ner till festlokalen i Tollered.

3 Comments

  1. Ahhh, bröllop är mysigt och jag längtar alltid tillbaka till mitt eget 🙂 Dock hade ni kunnat få ett av oss, vi har 3 bröllop på sex veckor =P *haha* Tyckte dom kunde spritt ut det under hela sommaren istället 😉

    Vi njuter också av det härliga vädret 🙂 Bäst o passa på så länge det varar 😀 Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *