Uncategorized

Det här med tänder

Idag när jag låg och slumrade under en liten eftermiddagsvila kom jag plötsligt att tänka på dagarna då min visdomstand trängde upp ur tandköttet. Här och Här kan du läsa om det. Inte undra på att Isac inte vill äta just nu. Med fyra tänder som trängt upp under några dagar. Idag ville han åtminstone äta några skedar gröt och fruktpuré. Lite bröd slank ner också. Samt vällingen som han levt på de senaste dagarna.

Idag ska Mikael eventuellt åka och titta på en bil som skulle passa oss bra. Spännande. En Volvo, precis som jag vill.

6 Comments

  1. Hej Hej! Vill bara slänga in ett tips om öppna förskolan i Floda. Det var så bra och över förväntan. Noa hade så himla roligt med alla leksaker och barn. Härligt höst och vinter häng! Caroline o Noa

  2. Måndagar och onsdagar 0930-1200. Jag tycker det var jättebra för Noa. Massa leksaker och mycket barn. På sångstunden var det lite “kristna” sånger men det struntar jag i. Noa hade så roligt och det är det viktigaste 🙂

  3. Tack så jättemycket för din kommentar inne hos mig, det värmer när folk delar med sig av erfarenheter & man kan finnas för varandra. Jag är hemskt ledsen över att höra att du förlorade din bror, jag hoppas han har det bra där han är. Vem vet, han kanske träffar vår Philip 🙂

    Kram, och tack igen <3

  4. Det ligger i skallsjö församlingshem. Man ser det på vänster sida från tåget när man närmar sig floda station. (5 min gångväg max.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge