Isac

me&i

Isacs nya fina byxor.
Idag har jag varit på ett party hos Lorelai där det såldes kläder av märket me&i. Jag hade lovat mig själv att hålla hårt i plånboken så det som införskaffades var endast ett par väldigt söta byxor med en liten uggla som sticker fram ur fickan. Isac har så mycket kläder nu, det svämmar över i lådorna. Det enda han behöver framöver är pyjamasar. Innan jag åkte iväg till partyt kom Ida förbi på en kaffe och för att överlämna presenter till Isac. Två fina tröjor fick han.
Med på den här träffen var ett gäng mammor, och ganska många av dessa hade barn som var bara några månader gamla. Pluttinutt, åh vad det suger i äggstockarna på mig! Jag har liksom nästan glömt bort hur liten Isac var, och hur det var när han ammade och bara låg där och snuttade. 
Jag är helt slut idag. Idag tog det tre minuter, sen sov Isac. Vårt projekt har burit frukt än så länge. Han vaknar inte lika mycket på kvällarna, sover längre om nätterna och bättre om dagarna. 

5 Comments

  1. Ohhh, vad fina byxorna var 🙂 Vad skönt att det verkar fungera 🙂 Håller tummarna. Vad kul med dina mål lite tidigare i veckan =) Det är bra med mål 😀 Nu finns det förresten bildbomb i min blogg =P Kramen

  2. Tack för att du kom! Var jätteroligt!
    köpte likadana byxor till tösen, hon har förra säsongens modell också !

    Har nu fixat hem lampor och allt annat till fotograferingen (dem fanns visst hos min bror och inte i garderoben som jag trodde)
    så nu är det bara att komma och fota!

  3. Ja det är svårt att förstå att ens numera stora barn har varit sådär små och nyfödda små spädisar:) jag längtar tills vi är där igen, även om det blir en tuff resa 🙂 Längtar du efter att skaffa syskon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge