Isac

Lekdejt

Åh, vad underbart det är med barn! Vi har varit iväg på lekdejt hos en av familjerna som vi träffade i föräldragruppen när vi väntade Isac. Vi mammor hade sedan en stående promenadträff varje måndag. Med på dejten var totalt sex familjer från den här gruppen. Även papporna var med. 

Det var barn överallt och ingenstans. De gick, kröp, ålade, drog varann i håret, flirtade och åt frukt. Som en kul grej då alla barnen fyllt/snart fyller ett år köpte alla som ville varsin present och lade i en liten presentsäck. Isac tyckte att presentsnöret var toppen. Isac tyckte att allt var toppen. Han var runt och lekte med allt och alla. Han härjade verkligen. Alla barnen var på ett strålande humör.

Isac har den senaste tiden vågat släppa taget och stå helt själv. Men bara korta stunder. Idag har det lossnat helt. Det är så fantastiskt att se. Han stod en bit ifrån mig och såg så nöjd ut över att han vågade så länge. Sedan tog han ett stapplande steg mot mig för att i samma sekund kasta sig över mig. Det räknas väl tyvärr inte som ett riktigt steg men bra nära!

På vägen hem somnade Isac som en stock i vagnen. Vi tog vägen förbi Ica och han sov sig igenom hela den stunden också. Ända till vi kom hem. Det hör inte till vanligheterna kan jag säga. Han busade sig redigt trött med de andra barnen.

Mums med leksaker.
Mums med wellpapp också.

3 Comments

  1. Hej tjejen! Tack för din snälla kommentar! Jag förstår inte varför en del föräldrar låter sig hindras bara för att man får/har barn…Allting går fortfarande att göra, man får bara planera lite mera och göra det lite mer på barnens villkor. Många höjde lite på ögonbrynen, när vi sa att även Moa skulle med i fjällen och tälta. “va? ska hon också med??” var den vanligaste reaktionen. Mycket märkligt tycker jag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge