Foto och Grafisk design Isac

Ungefär två år sen

För ungefär två år sen fotograferade jag både Filipha och Alexander. Båda var då lika gamla som Isac är nu sånär som på några veckor. Alltså ett år. Jag kan mycket väl minnas hur söta jag tyckte att de var och min längtan efter en egen son eller dotter. Nu är ju Isac som bekant ett år och jag stannade just upp och njöt av det faktum att han är min son och att vi har haft så roligt idag. Bus, lek och skratt. Nästan hela dagen.

Lilla Filipha.
Lilla Alexander.

Idag upptäckte jag att en av de fyra tänderna precis trängt upp ur tandköttet, och man kan se att de andra är hack i häl. Fler bissingar att borsta alltså!

2 Comments

  1. Sv: Jag förstår att ni längtar, men det är bra att ni väntar om tiden inte känns helt rätt. Jag är beräknad till 25 mars just nu, är i v.11. Sen får vi se vad det blir för datum efter RUL =)

  2. Fina bilder! Nä hittade inget specifikt i ikeakatalogen…försökte få lite inspiration men den är lika med noll just nu tyvärr..bara väntar och väntar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge