Foto och Grafisk design

Jag är extremt kräsen

Det borde väl inte komma som en chock egentligen, men jösses vad det var kallt imorse! Antar att septembers stundtals varma dagar ställt till det lite för min hjärna. Med en grads värme imorse blev det till att plocka fram fleecetröjor, mössor och vantar. Har frusit hela dagen, och även haft ledvärk. Hoppas bara inte att det innebär att jag är på väg att bli sjuk, det kan verkligen inte komma mer olägligt än denna vecka. Minns inte om jag berättat detta, men nästa vecka drar jag igång som utbildningsledare igen. Under fyra veckor kommer jag att köra en utbildning. Ska verkligen bli kul att få tillämpa alla tips och trix  och all pedagogik som jag lärde mig under pedagogikutbildningen som jag gick för inte så länge sen. Resterande arbetsdagar denna vecka kommer jag alltså till större delen att ägna åt förberedelser.

 

img_5542_botaniska

Botaniska i all sin prakt.

 

Kvällen har jag ägnat åt att göra klart filmen / bildspelet efter min senaste fotografering. Kunde inte riktigt bestämma mig för vilken låt jag ville ha, men så föll valet till slut på min första favorit. Jag är extremt kräsen med låten, jag vill verkligen att den ska passa sinnesstämningen. Kanske borde släppa lite på min prestationsångest? 😉 Ser så mycket fram emot att skicka iväg fotona. Har även fått lov att visa ett par foton i min portfolio, om ni är nyfikna. De kommer dock upp först efter att jag vet att paret fått fotona i sin ägo. De får första titten 🙂

One comment

  1. Men gud låter spännande, stort lycka till fina du! Ja jäklar skrapa rutan på morgonen, fy fasiken. Nu har motorkabeln åkt i! Våga vägra skrapa!!
    Svar: Ja det är ju så tråkigt, varför behöver det vara så!? Nej jag är inte offer för detta, men upplevelser och fakta får mig att vilja uppmärksamma detta. Sedan är det ju verkligen somliga som inte kan glädjas åt att man tar sig framåt, gamla vänner etc och det är jäkligt tråkigt, men samtidigt sorgligt att sådana människor inte kan glädjas åt andra för fem öre. Så ja..på den vägen är det;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge